Pozvánka na Technical Computing Camp 2016

Pozvánka na Technical Computing Camp 2016

Společnost HUMUSOFT s.r.o. pořádá ve dnech 8. - 9.  9. 2016 Technical Computing Camp, třetí ročník neformálního letního setkání příznivců technických výpočtů a počítačových simulací.

KDY: Čtvrtek 8. 9. od 9 h - pátek 9. 9. do 15h

KDE: Brněnská prehrada, hotel Fontána

Vstup ZDARMA

Další informace a přihláška zde: http://www.humusoft.cz/tcc

V průběhu akce Technical Computing Camp představíme moderní nástroje pro technické výpočty a počítačovou simulaci MATLAB a COMSOL Multiphysics a ukážeme jejich využití ve spojení s celou řadou hi-tech "hraček" (LEGO, Arduino, Raspberry Pi, Kinect, roboti, mobilní zařízení, kamery, ...). Ve spolupráci se slovenským Národním centrem robotiky si letos poprvé budete moci vyzkoušet práci s robotem NAO, makerspace Dílna 21 uspořádá klání Zumo robotů, u kterých budete programovat jejich chování. Také si ukážeme nejnovější nástroje pro analýzu rozsáhlých dat, strojové učení, počítačové vidění, modelování fyzikálních systémů či návrh a ladění řídicích systémů.

V programu akce naleznete přednášky, praktické ukázky i prostor pro vlastní práci pod dohledem našich specialistů. Přednášet budou odborníci z firmy HUMUSOFT s.r.o., MathWorks i další zvaní hosté.

Setkání je určeno všem, kteří se v neformálním prostředí chtějí dozvědět více o možnostech využití inženýrských nástrojů MATLAB a COMSOL Multiphysics. Na své si přijdou jak stávající uživatelé uvedených systémů, tak začátečníci a příznivci výpočetních, modelovacích a simulačních systémů. Nástroje si budete moci vyzkoušet a následně své poznatky a dotazy diskutovat s dalšími účastníky.

V rámci "Technical Computing Camp" bude probíhat i soutež o nejlepší uživatelský projekt. Studenti se mohou zúčastnit se svou diplomovou či bakalářskou prací.

 

--------------------------

Lucia Kulichova
luciak@humusoft.cz
HUMUSOFT s.r.o.
Pobrezni 20      
186 00 Praha
Czech Republic
 
Tel: +420 284 011 730
Fax: +420 284 011 740
http://www.humusoft.cz
--------------------------
 
 

Ivana Křenková, Tue Jun 28 15:35:00 CEST 2016